Bokpost – Del tre i Sagan om Ella

Idag har jag haft en spännande dag. Eftersom jag arbetar hemifrån kunde jag ha författarmöte tillsammans med Mattias Lönnqvist. Vi har båda noveller i Tusen och en natt-antologin som släpps av Darkness Publishing på Bokmässan nu i dagarna så vi pratade en del om den men också om skrivande och redigerande, något vi båda håller på med mest hela tiden. Fick också andra boken i Oldenasagan av honom, här hittar ni recensionen av Den mörka portalen och Konflikternas tid.

Dagens bokpost kom dock från Jenny Töredal, tack Jenny (och Mattias)!

*

Profetians svärd av Jenny Töredal. Recensioner av del 1 och 2 hittar ni på respektive siffra. Jag har också gjort en författarintervju med Jenny.

20190924_1532496543265377237939211.jpg

Baksidestext:

Ett slagfält med döda bredde ut sig framför mig. Flämtande drog jag efter andan. Sorgen slog till likt ett knytnävsslag. Stela och förvridna låg de framför mig. Ordens krigare, för evigt frusna i tid. Jag snurrade runt. Det var bleka, stela och döda kroppar så långt jag kunde se.
Snyftande satte jag mig på huk bredvid en krigare. Försiktigt smekte jag hans skrovliga kind. Huden var stel, blodlös och kylskåpskall. I hans bröstkorg satt det två pilar djupt inborrade. Oväntat öppnade krigaren ögonen och tog ett fast grepp om min arm.
Det är början på slutet, Älvkorsets bärare.

En reaktion till “Bokpost – Del tre i Sagan om Ella

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.