Helgfrågan v36 – Bokmässan?

Mias bokhörna med helgfrågan frågar den här veckan: Ska du på bokmässan?

Jajjemän. Jag har biljetter för både torsdag och fredag. Det ska bli spännande att se hur det går eftersom jag ska åka buss från Linköping tur och retur båda dagarna. Det blir alltså 16 h buss på två dagar. Blandad snålhet och seghet gjorde att det blev så. Jag bestämde mig inte för att åka förrän ganska nyss och ville bo ganska nära om jag skulle sova över, så då blev det inte så lätt. Om jag älskar det ska jag vara mer på att boka  nästa år. Det här blir min första bokmässa.

Jag är främst där för att gå runt som företagare, mingla, ge ut lite visitkort och sådär. Men det finns också så många olika författare som jag gärna träffar. Dels sådana jag träffat innan, men också många nya. Ska sätta mig under de närmsta veckorna och skriva ner montrar och tider för dem jag vill träffa.

Dessutom ska jag själv vara med på releasen för novellantologin Tusen och en natt som släpps på fredagen 27 september kl 18. I den har jag nämligen en novell. Då hittar man mig i monter A01:48.

Om någon känner igen mig är det bara att haffa mig. Kanske inte supersvårt att känna igen för jag kommer att ha min Verdandi korrektur-tröja och har (iaf just nu) ett väldigt mörklila hår.

9 reaktioner till “Helgfrågan v36 – Bokmässan?

 1. så spännande! bokmässan är helstollig och jättekul. jag älskar att gå på föreläsningar och orkar hur många timmar som helst. knäckebröd och vatten kan en ha i väskan så en slipper köa för lite mat. det mest problematiska är damtoaletterna. där erbjuds det inte så många utvägar, så att säga. ha det så kul!

  Gillad av 1 person

 2. Häftig färg på håret! Har aldrig färgat mitt, provade i ”min ungdom” att bleka slingor hemma, blev morotsfärgade slingor… inte så lyckat. 😀

  Ha det trevligt på Bokmässan!

  Gillad av 1 person

  1. Har nog snart haft de flesta färger som går. Trivs bäst i blont eller rött, så blir nog något av det sen tror jag. Fyraåringen har nästan bara sett mig i rött så han är ganska sur över att det är annorlunda. 😅

   Tack, ska bli jättekul! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.