Veckans topplista v.7 – Alla hjärtans dag

Veckans topplista hos Johannas Deckarhörna är inte helt oväntat Alla hjärtans dag. En bra vecka för mig och min sambo som hittade varandra på internet just på alla hjärtans dag för sju år sedan. I övrigt pratar vi knappt om den dagen hemma, oromantiska som vi är. 😉 Däremot brukar jag tycka om att läsa om kärlek.

20181204_223032_0000

  1. Liten tvåa med potential – Camilla Davidsson
    Det här var min första tanke när det kommer till mysiga kärlekshistorier. Även Davidssons serie om Emma är en sådan serie där det finns mycket fin kärlek.
  2. En, kanske lite oväntad, kärlekshistoria finns att hitta i Leif Selanders Väringasaga-trilogi (Svekens tid, Fruktans tid och Föreningens tid) och även om den inte ligger i fokus tycker jag oerhört mycket om just den kärlekshistorien.
  3. Du, bara av Anna Ahlund har en väldigt fin kärlekshistoria som inte är okomplicerad, men samtidigt väldigt genuin och ärlig.
  4. Jag tycker om kärlekshistorierna (flera parallella) i Generalens älskarinna, del 1 och del 2 i serien Purebred av Lisa Hågensen. De visar att det faktiskt inte alltid är rakt fram och att man faktiskt också kan tycka om flera stycken samtidigt.
  5. Mhairi McFarlanes böcker är generellt väldigt mysiga kärlekshistorier. Men jag gillar nog You had me at hello allra bäst.

14 reaktioner till “Veckans topplista v.7 – Alla hjärtans dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.