Helgfrågan v.6

Den här veckans helgfråga hos Mias bokhörna lyder: Vad tycker du om att fler lägger recensioner på Instagram, vilket föredrar du?
Motivera.

Jag blandar själv. Lägger upp recensionen här på bloggen och sen en kortversion på instagram och facebook (på facebook länkar jag även hit). Sen brukar jag även försöka lägga ut recensionen på goodreads, speciellt om det inte är en bok på ett stort förlag.

Vad jag tycker om det? Jag tycker att det är bra med en blandning. Jag tycker att det är fantastiskt att det skrivs om böcker över huvud taget, att läsning och tips sprids och då tycker jag att det är fullständigt perfekt att det finns flera olika plattformar till det. Det går i vågor sånt där och kommer att fortsätta att göra det med. Det som är modernt och inne för tillfället.

Tror att det finns mycket tankar kring hur en recension ska byggas upp, och för en regelrätt recension kanske man inte kan använda sig av instagram men vi är många, mig inkluderad, som inte heller följer recensionsmallen i bloggen utan skriver mer en form av omdöme. Och det gillar jag med, att det förändras och flyter och att man kan göra lite som man vill. Huvudsaken är att vi fortsätter att prata om böcker.

Bonusfråga: Hur ser dina torsdagskvällar ut?

Alla mina kvällar ser ganska likadana ut numer. Vid 18-tiden går någon av oss ut med tjejerna på promenad, vid 19 ska sonen sova och det är bara mamma som duger. Vid ca 19.30 kommer jag ut och då har de där tjejerna vaknat igen pga att de inte kan sova så länge på kvällen tydligen. Sen är det att underhålla dem i 1,5-2h innan de ska ha dagens enda flaska och sen sova för natten. Med lite tur är det gjort innan 22 så att jag kan få sitta ner någon minut på egen hand men innan midnatt har de hunnit vakna och ammat minst en gång ändå. Så vi brukar kunna ha igång något på tvn för att kunna slötitta på något medan man skumpar runt med barn. Spännande va? 😉

Annonser

4 reaktioner till “Helgfrågan v.6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.