Utlottning: Revolt

 

Under TellUs bok- och berättarmässa i Linköping i helgen fick jag en goodiebag. I den låg bland annat Revolt av Lisa Rodebrand. Den har jag redan och har recenserat här. Så jag tänkte att jag lottar ut den helt enkelt. Det kan alltid vara toppen att kunna ge bort i julklapp. På torsdag kl.18 tar det slut tänker jag. Edit: Slut på utlottning. Vinnare utsedd.

Regler: Skriv i en kommentar att du tävlar så får du en lott. En extra lott får man om man följer min instagramsida och en extra om man följer min facebooksida (och om man talar om det). Man kan alltså få tre lotter. Skriv gärna om utlottningen också, så att andra kan ta del av den, speciellt någon du vet gillar den här sortens böcker.

Så här står det på baksidan på Revolt (Det är en framtidshistoria i genren ungdomssci-fi):

André och hans vän Christian lever i en framtid där klykonerna har makten. Tillsammans har pojkarna gjort uppror mot förtryckarna men deras kamp för frihet är långt ifrån över. Nu är de på en vandring mot en stad vid kusten, där mannen som dödade Andrés far befinner sig.

Under vandringen störtar ett rymdskepp i skogen och ut ur vraket kommer Caroline. Hon är från Kolonin, en rymdstation där ingen känner till att klykonerna förslavat jordborna. Hennes mål är att avslöja sanningen och hämta hjälp, men först måste hon skaffa bevis.

Den kraschade rymdfarkosten lockar klykonerna till platsen. Ungdomarna tvingas att fly för sina liv, men de får hjälp från oväntat håll …

20171204_173041312401903.jpg

Lycka till! 🙂


Annonser

5 reaktioner till “Utlottning: Revolt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.