Bokpost

Idag kom det två recensionsexemplar i brevlådan. Jag väntar alltid med att öppna dem tills sonen kan vara med för han blir så lycklig av att få öppna paket. Dessutom brukar han alltid vilja vara den som läser först genom att bläddra lite under övervakning. Men han tyckte nog inte att de lät så intressanta.

Idag låg de här i paketen. En bok från Whip media, och den andra från Lind & co.

20171115_1404221366046195.jpg

De andra av Nils-Petter Löf är första boken i en mörk urban fantasy-serie som utspelar sig i Norrlands inland. För mig som är uppväxt i Jämtland är det extra kul med böcker som inte är neråt i landet. Det här är Löfs debutroman.

Såhär står det på baksidan:
”En ung kvinna avlider under gåtfulla omständigheter och besynnerliga varelser rör sig i skogarna. De levandes värld kommer allt närmare en kaotisk tillvaro, präglad av död och förstörelse. I drömmarna kan de som har förmågan besöka den sovande världen, men dörren går åt två håll.

Ska de andra återigen få besöka de vaknas värld?”

Mikael Strömbergs tredje bok De förjagade är en skräck-/spänningsroman men inte del i en serie. Jag har inte läst något av Strömberg innan, och är ganska fjantig när det kommer till skräck (men ändå småförtjust så länge som jag inte läser i mörker eller när jag är ensam) men har sett på instagram om flera som har läst Vad gör dina barn när du sover? och tyckt mycket om den så det här ska bli spännande.

Såhär står det på baksidan:
”I december 1917 skickas en liten trupp handplockade svenska soldater till en utpost i Norrbotten, där en hemlig transaktion med Ryssland ska äga rum nära gränsen till Finland.

Åtta män far genom ett isande kallt snölandskap. De är alla utvalda – men vet själva inte om det ännu. När de kommer fram till platsen är lägret tomt och de finner spår av strid. Mörkret och kylan omsluter dem dygnet runt, och fruktan inför det okända stegras minut för minut.”

Spännande! Jag ser fram emot dem, men lägger dem på kö så länge med de andra.

Annonser

2 reaktioner till “Bokpost

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.