Helgfrågan – vad läser du?

Mias bokhörna undrar i helgfrågan vad vi läser just nu.

 Jag har en blandning böcker på gång, och typ ingen bild på någon av dem så det blir en snabbgenomgång.

Jag har börjat en provperiod hos Storytel, och just nu lyssnar jag på Omgiven av idioter. Förra gången jag provade ljudböcker gillade jag det inte alls, men det kan ju ha ändrats på nästan tio år tänker jag. Så nu provar jag alltså igen.

Sen har jag också en ebok igång – Barnbruden av Anna Laestadius Larsson. Hittills gillar jag den inte alls men fortsätter väl läsa eftersom jag hört att den ska vara bra. Eböcker läser jag för att det är lättast vid amning.

Jag har också börjat läsa Friskyttarna av Ewa Broberg som jag läser som vanlig bok när det fungerar med tjejerna. Och Jag, Claudius av Robert Graves som är riktigt svårläst och tung att hålla så den går långsamt. Såg att den fanns som ebok på storytel så jag kanske provar den där istället så att den blir utläst nån gång. 

Bonusfrågan den här veckan hos Mia är: Vad ska du göra i helgen?

Vi ska på dop på lördag. En kompis fick barn sex dagar innan tvillingarna kom. Roligt nog skulle det vara drygt två månader i skillnad egentligen. Hon fick två veckor sent och vi sju veckor sent. 

Jag ska dessutom sjunga på sagda dop och jag är lite nervös. Dels är det länge sen kag sjöng solo offentligt och dels har jag precis varit förkyld. Nåja, det går säkert bra. Det är ju bara i Linköpings domkyrka och den är bara öppen för allmänheten samtidigt som dopet pågår så det är absolut inget att vara nervös över. 😉

Annonser

10 reaktioner till “Helgfrågan – vad läser du?

 1. Vad fint att få sjunga på ett dop!
  Jag testade Storytel och gillade att kunna växla på ett enkelt sätt mellan ljudbok och e-bok, det funkade perfekt för mig.

  Liked by 1 person

  1. Jag har inte fastnat än. Det är trevligt att lyssna på promenad men såna kan jag ju inte gå hela tiden. Det skulle vara för e-böcker men det går ju att låna på biblioteket också. Får se, kanske ger det ett försök året ut sen ändå. 😊

   Liked by 1 person

   1. Just att kunna switcha över till ljudbok och diska, för att sedan gå tillbaka till e-boken och befinna sig på exakt samma ställe som där ljudboksuppläsaren slutade, var en himla fördel tyckte jag. Men jag avslutade ändå testperioden och lånar mest e-böcker på bibblan, ekonomiskt och bra 😄

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.