Bokpost – igen

Igår dök det upp bokpost igen, och nu börjar högen med recensionsexemplaren öka. Tvillingarna är förkylda och vill inte ligga ner någonting på egen hand utan det är att bara runt eller sitta med som fungerar. I skrivande stund har jag en fastknuten på mig i bärsjalen. Men det är mysigt också. 😉

De här böckerna dolde sig i paketet. Tack Marwa förlag för dem!

20170914_160731

Edens murar restes för att skydda folket från den kalla, ofruktbara värld som återstod efter det sista stora kriget. Lilia, en ung ingenjör, flyr tillsammans med helarlärlingen Tristan, då Edens premiärminister vill se henne död. Utanför murarna möter hon överlevare som för hennes liv i en ny riktning. Snart får hon anledning att fråga sig vem som är vän och vem som är fiende.

20170914_160742

När hon återfår medvetandet efter en svår olycka upptäcker Ylvette att hon lever tre olika liv, i tre olika tidsperioder. Människorna omkring henne vet inget om detta, trots att flera av dem förekommer i samtliga av hennes tre liv. Allt tyder på att de olyckor hon råkar ut för inte alls är olyckor, utan att alla hennes liv är i fara. Men varför? Vem vill se henne död?

Hon inser snart att det finns en gemensam nämnare för de tre liven. Något som inte hotar bara hennes existens utan mäktiga fienders trossystem. Kan hon använda sina olika liv för att lämna ledtrådar eller varna sig själv, innan det är försent?

Det ska bli riktigt spännande att läsa dem. Jag älskar omslaget på Friskyttarna men är lite partisk för det är en av mina vänner som har gjort det. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.