Tematrio – sommarplaner

Lyrans noblesser har sin sista tematrio för sommaren och det blir en mer allmän: Nämn tre saker ni planerar att göra i sommar. Det blir ju större än bokrelaterat, men det är ju också det roliga med det hela. Så vi ger det ett försök.

  1. Jag ska åka hem till familjen. Det brukar bli någon vecka varje sommar, men ofta mer framåt högsommaren. Den här gången blir det inte så. Det blir snart, pga att jag är gravid och vill inte gärna hamna på BB längs vägen.
  2. Jag vill läsa. Det innebär både jobb med korrekturläsning, och nöjesläsning. Har ju ändå en förhoppning om att hinna nöjesläsa 50 böcker i år. Jag har läst 32 som det är, men räknar också med att året för läsning tar slut ungefär i samband med förlossning.
  3. Gissa vad den tredje saken blir? Förlossning! Beräknad fullgången tid är 16 september, men eftersom det är tvillingar blir man igångsatt om de inte är ute i v38, och så är vi i början av september. Dessutom är det tydligen inte särskilt vanligt att man går så länge, så när som helst från nu kan det komma bäbisar.

19260426_10155441390341719_7105724133003737484_n

Annonser

8 thoughts on “Tematrio – sommarplaner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s